VÅRA KURSER

Höstkurs i Onkologi den  8-9:e november

Vi har ett spännande upplägg till vår höstkurs  i onkologi med flera duktiga svenska kollegor. Bland annat är vi glada att Nanna Åkerlund Denneberg som är en av våra få steg 2 specialister inom onkologi kommer att lära oss jamare det senaste inom området onkologi. Josefine Öberg som är diplomate i klinisk patologi kommer att föreläsa om PARR, flödescytometri & leukemier. Diplomate Cecilia Tegner kommer föreläsa inom området gastrointestinalt lymfom.

Vi kommer mötas upp i veterinärernas Skara för att på fina Skara konsthotell lära oss allt om "knölar" hos våra katter. Kursen är från fredag kl. 8.30 - 16.00 på söndag. Innan middagen på fredagkväll tar vi en "Art and walk"  bland unika tavlor och unika konstnärer som Carl Larsson, Anders Zorn, Bruno Liljefors, Jenny Nyström med flera. Passa på att boka in dig på en prisvärd och rolig kurs. Early birdpris 3500 kr exkl moms fram tills 13:e september, sedan är priset 4500 kr exkl moms. Klicka in på länken redan och anmäl dig!

Våra föreläsare på höstkursen

Nanna Åkerlund Denneberg som har byggt upp den enda i Sverige strålbehandlingsanläggning endast för djur kommer till oss som huvudföreläsare på höstkursen. 

Josefine Öberg som är diplomate i klinisk patologi kommer föreläsa för oss under höstkursen.

Cecilia Tegner nybliven diplomate kommer även föreläsa under vår höstkurs.

Vårkurs Dermatologi 2025 början av april