Styrelsen

Catarina Eliasson: Min första kurs med Jamaren var redan 1997 och jag har varit aktiv i styrelsen sedan 2006. Har alltid tyckt det varit trevligt med föreningens kurser där alla är välkomna bara man tycker om katter. Mitt intresse av katter intensifierades efter att ha gått en kurs i beteende organiserad av ESAVS, som sedan följdes upp med en ISFM kongress som handlade om katternas beteende. Sedan har det rullat på.  Förutom Jamarens kurser  och ISFM´s kongresser har jag gått ISFM´s distanskurs i kattmedicin som kan rekommenderas.

Caroline Ingman: Ny i styrelsen sedan 2022 och är Jamarens sekreterare.Jamarens nya sekreterare sedan 2022. Arbetar som klinikveterinär i Eskilstuna på pol, op och tand. En övervägande del av mina patienter är katter och jag vurmar speciellt för små bestämda kattdamer då vi har liknande temperament och brukar komma väl överens. Tycker det är viktigt att höja katters status i samhället och att de ska ägnas lika mycket omsorg som andra husdjur. Ägs för tillfället inte av en katt, men någon gång i framtiden ska det förhoppningsvis flytta in en ny nyfiken, klåfingrig liten individ. 

Sophie Dahl: Ny kassör i Jamarens styrelse sedan 2021. Jobbar till vardags som klinikveterinär på Animalen i Södertälje, där favoritpatienten är såklart katt och favoritområdet är endokrinologi, framför allt diabetes mellitus. Hemma väntar Maxilla, en 8-åring som gått från vildkatt på landet till högst frivillig innekatt i stan. 
 
Lolita Nilsson: Äger två katter och har alltid haft en stor kärlek till katter. Är numera pensionär efter ett flertal år på läkemedelsföretaget Boehringer Ingelheim Vetmedica. Har där varit med om att utveckla och lansera flera katt- (och hund)läkemedel under årens lopp. Har ansvar för sponsorerna i Jamarens styrelse. 
 
Anna-Karin Andersson Landgren: Har varit med Jamarens styrelse sedan 2020. Kattintresset intensifierades efter mina första ISFM kongress och jamarkurser. Jag har även suttit med i runda-bords-diskussioner om kronisk njursvikt och hypertension i Europa och brinner lite extra för de äldre, lite skörare kissarna. I Jamaren så har jag ansvar för bland annat våran hemsidan och våra nyhetsbrev som vi försöker maila ut några gånger per år.